Prázdniny se Zoe

Vyrostla jsem z lásky ke dřevu, z lásky k přírodě, z jedné velké myšlenky změnit svět. Jsem sice jen malá panenka s uhrančivýma očima, ale můj táta mi dal to nejlepší ze sebe sama - dal mi do vínku poslání dělat svět hezčím, čistějším a udržitelným i pro příští generace. Ale dál už je to na nás všech.

 

A vy jste to vzali pěkně od podlahy!

 

 

Ukazujete mi svět, ukazujete mi nádherná smaragdová moře, šumící lesy, mokřady plné švitořících ptáků, ukazujete mi svět, který chceme předat i našim dětem.

 

Díky za to!

 

Ukažte nám místa, kde jste šťastní a spokojení. A podělte se s námi i o místa, kde jsme na naši budoucnost tak trochu pozapomněli. Ukažte nám, co jste pro naši budoucnost udělali vy sami. Pojďme to společně změnit!

 

A víte co? My pro vás máme překvapení! Sbalte se spolu s námi na prázdniny (tady najdete balicí seznam) a vyrazte pod stan, opéct si buřta, ochutnat Mrtvé moře nebo se toulat po českých lukách. My zatím budeme usilovně pracovat na naší další novince, kufříku na všechny vaše nezbytné maličkosti. Sbalte si náš kufr a prožijte spolu s námi nezapomenutelné léto.

 

 

A já zatím vyrážím objevovat Skandinávii. Kam mě vezmete vy? Napište mi na love@zoe8.eu nebo svůj příspěvek na sítích označte #zoeontheroad.

 

Tak zatím ahoj!

 

Zoe

#zoe8

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz